|
WOŁGA KLUB POLSKA
Strona i Forum dla wszystkich miłośników i właścicieli aut marki Wołga
|
Marka - Model |
Autor |
Wiadomość |
ralphi
Administrator GAZ-21 1968r.

Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Paź 2013 Posty: 804 Skąd: Goczałkowice-Zdrój
|
Wysłany: 2019-11-12, 14:13 Marka - Model
|
|
|
"Jak prawidłowo w nowym dowodzie rejestracyjnym w polu D1 powinna być wpisana nazwa marki,a także w polu D3 model."
Marka GAZ
Model Volga 21 lub 24. |
|
|
|
 |
Mochnacki

|
Wysłany: 2019-11-13, 10:55
|
|
|
Ja mam model jako Wołga, a marki nie mam |
|
|
|
 |
Porucznik Zubek

Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Maj 2014 Posty: 310 Skąd: okolice Warszawy
|
Wysłany: 2019-11-19, 21:28
|
|
|
W bazie CEPIK wygląda to tak:
marka: GAZ
model: 21 lub 24 lub Wołga 21 lub Wołga 24 lub samo Wołga. I oczywiście inne wersje też np 2410.
Chociaż ktoś ostatnio mi mówił, że w polu marka ma wpisane "Wołga". Teoretycznie wydział komunikacji może wprowadzić nową markę do bazy CEPIK, jednak nie widziałem takiej marki w żadnym dow. rejestracyjnym na własne oczy |
|
|
|
 |
Mochnacki

|
Wysłany: 2020-01-02, 10:27
|
|
|
Witam,
dla potomnych dostałem właśnie informację od WK o moim dowodzie (po prawie 3 miesiącach), że twardy jest do odbioru i w danych widnieje marka GAZ, a model Wołga (auto miałem zarejestrowane jako marka: Wołga). Podobno z tym tematem poszło jakieś pismo do mojego rzeczoznawcy w celu wyjaśnienia błędu i wszystko obyło się bez problemów.
Dlatego zwracajcie uwagę jak macie wpisany samochód w białych kartach i reszcie dokumentów. U mnie w kartach była Wołga 21C, a w opinii GAZ Wołga 21C i zrobiło się zamieszanie...
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,008 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|