|
WOŁGA KLUB POLSKA
Strona i Forum dla wszystkich miłośników i właścicieli aut marki Wołga
|
Zablokowane pisanie dla gości |
Autor |
Wiadomość |
ralphi
Administrator GAZ-21 1968r.

Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Paź 2013 Posty: 804 Skąd: Goczałkowice-Zdrój
|
Wysłany: 2013-11-08, 23:18 Zablokowane pisanie dla gości
|
|
|
Hej musiałem zablokować pisanie dla gości bo już jakieś pierdoły były. Ale widzę że nikt nie chce nic napisać :( Już niedługo na stronie portalu tekst napisany przez Volgovitcha, strona prawie gotowa :) |
|
|
|
 |
andreoz
|
Wysłany: 2013-11-09, 19:09
|
|
|
Ale jak boty ze spamem Ci sie zaczely panoszyc?
Dobry objaw;) Tzn ze google zaczyna Cie znajdywać:) |
_________________ <Pozdrawiam>
>>Andreoz<<
www.fiatspider.pl
o/______\o
(_)<___>(_) |
|
|
|
 |
filikiewicz
z Duplowic

|
Wysłany: 2015-03-22, 00:19
|
|
|
Taka moja krótka refleksja pokrzepiająca dla ralphiego:
z moich obserwacji wynika, że zawsze forum ma kilku gości odwiedzających. I w ciągu minionego roku liczba ta stale wzrasta .
Czyli że rośnie świadomość w narodzie, i praca ralphiego nie idzie na marne, co jest bardzo optymistyczne |
|
|
|
 |
ralphi

|
Wysłany: 2015-03-22, 02:14
|
|
|
filikiewicz, Dzięki za dobre słowa, niestety ostatnio mam mało czasu, żeby coś napisać.
Widać jednak, że zainteresowanie wołgami wzrosło. Co jakiś czas pojawia się ogłoszenie z odrestaurowanym autem, no i osób na forum także przybywa.
Jeszcze raz dzięki filikiewicz |
|
|
|
 |
test
|
Wysłany: 2015-03-31, 16:02
|
|
|
test |
|
|
|
 |
filikiewicz
z Duplowic

|
Wysłany: 2016-12-17, 01:49
|
|
|
Bardzo ważne i bardzo mnie osobiście wkurzające.
Panowie Moderatorzy, Ralphi i por. Zubek, jest prośba
Czy tych wszystkich panów, którzy logują się tylko i wyłącznie na forum po to, żeby coś sprzedać, nie można by z automatu wszystkich wypier... wywalić do odpowiedniego działu KUPIĘ SPRZEDAM? Tak szacuję, że w ciągu ostatniego roku jakieś 3/4 nowych użytkowników forum logowało się tylko i wyłącznie po to, żeby się ogłosić, że "przypadkiem" mają akurat jakieś części do wołgi i że chętnie je odstąpią.
OK, proszę bardzo, ale jest na to odpowiedni dział .A nie żeby zaśmiecać treści merytoryczne forum. |
|
|
|
 |
ralphi

|
Wysłany: 2016-12-18, 13:44
|
|
|
filikiewicz, Masz rację i muszę się przyznać, że przez ostatni rok trochę się zaniedbałem. Mam nadzieję, że od stycznia będę miał trochę więcej wolnego, bo zaległości są spore.
filikiewicz Dzięki za pogonienie mnie do pracy |
|
|
|
 |
Porucznik Zubek

Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Maj 2014 Posty: 310 Skąd: okolice Warszawy
|
Wysłany: 2016-12-18, 16:15
|
|
|
filikiewicz napisał/a: | Bardzo ważne i bardzo mnie osobiście wkurzające.
Panowie Moderatorzy, Ralphi i por. Zubek, jest prośba
Czy tych wszystkich panów, którzy logują się tylko i wyłącznie na forum po to, żeby coś sprzedać, nie można by z automatu wszystkich wypier... wywalić do odpowiedniego działu KUPIĘ SPRZEDAM? . |
Filikiewicz, robiem co możem :)
Kilku gości z ofertami sprzedaży udało mi się przenieść do właściwego działu, coś tam się może jednak czasami prześlizgnąć, no cóż zdarza się. Samo życie. |
|
|
|
 |
filikiewicz
z Duplowic

|
Wysłany: 2016-12-18, 21:27
|
|
|
Od razu przepraszam - nie chodzi mi o gonienie kogokolwiek do pracy. Sorki, nie taka była moja intencja.
Natomiast chodziło mi o to, żeby utrzymać poziom merytoryczny forum, a co za tym idzie, Klubu.
No ogólnie rzecz biorąc ciężko jest na forum z nowymi postami od kogokolwiek. Ja może miałbym i o czym pisać, ale jakoś to głupio wygląda, że jeśli się wejdzie na stronę startową forum, to wszędzie posty filikiewicza. Włączył się u mnie odruch obronny przed syndromem lodówki (znacie to- otwieram lodówkę a tam też filikiewicz)
A poza tym - jakby to delikatnie powiedzieć nie urażając nikogo - naprawdę się wkur... zdenerwowałem widząc lawinowo narastającą liczbę nowych uczestników forum (żeby nie powiedzieć CZŁONKÓW) wyznania handlowego.
No sorry, nawet żeby miało być nas tylko 20, to lepiej być klubem elitarnym, niż jakimś bazarem, miejscem do ogłoszeń handlowych.
Wiem, że tak nie można, ale gdyby to ode mnie zależało, to ja bym całe to bractwo od razu z automatu banował i wypier... do kosza.
A co do reszty - wiem, że jest ciężko ze znalezieniem czasu na pisanie. Każdy ma swoją rodzinę, dzieci (nie mówię o sobie), pracę, no i jeszcze dużo czasu poświęca na pewno swojemu autu (w przeciwieństwie do mnie).
NO ALE PANOWIE, TROSZECZKĘ WYSIŁKU, NIE TRZEBA PISAĆ ELABORATÓW. Na przykład w temacie tego słynnego wyjazdu do Gorkiego - napisać TAK, NIE, NA RAZIE NIE WIEM, ZOBACZYMY - to nie wymaga wielkiego poświęcenia.
A tak to TRADYCYJNIE - ani me, ani be, ani kukuryku... |
|
|
|
 |
szychu
szychu
|
Wysłany: 2018-12-29, 19:01
|
|
|
Tak to trochę smutne że mało ludzi pisze i rozumiem Pana filikiewicza mam to samo wrażenie. Mała skala odpowiedzi zniechęca do aktywności i odbiera chęci do czegokolwiek. Cóż sprzedawcy wszelkiego badziewia są też potrzebni ale i tak jak coś konkretnie potrzeba to duża liczba Ukraińców wychodzi często naprzeciw potrzebom zakupów.
Pozdrawiam wszystkich i życzę w nowym roku jak najwięcej aktywności nowym i starym członkom naszego forum a naszym pojazdom tanich ubezpieczeń i wszelkiej sprawności. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,013 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|